Gta 4-hez kellene segítség (? ) kicsit hosszú
Szóval, steamen megvettem a gta 4-et. Telepítettem és miután elinditottam bejött a Games for windows live. Miután beléptem a live-ba megkért hogy aktiváljam a játékot, ezért beírtam kódot amit kaptam de nem fogadta el. Ezt újra és újra csináltam gondolván hogy élírtam de nem. Azután felmentem a www.xbox.com-ra, ahol beléptem a fiókomba majd sikeresen aktiváltam a játékot. Azután elinditottam a játékot, megint beadta a Windows live-t ahol beléptem ugyanazzal a felhasználó nevemmel mint az xbox.com. com-on, de megint kérte a kódot, beírtam de megint azt írta ki hogy nem jó .
Tudnátok valahogyan segíteni?
Illetve hogy a fallout 3 at is felraktam aztán elinditottam, bekapcsolt majd hirtelen kikapcsolt, ez miért lehet? Ha high-on van ha low-on ha 800x600on ha 1920x1024en Kkor is kikapcsol.
Előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!