Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a gépem baja?

Mi lehet a gépem baja?

Figyelt kérdés

Ha bekapcsolom megjelenik a fekete képernyő 2 választási lehetőséggel:

1 a windows normál módú inditása

2 az inditási javitás inditása (ajánlott)

Ha az 1est választom megprobál elindulni de ugyanoda kerül vissza...

Ha a 2est választom akkor addig eljut oda hogy bejön a kék képernyő (ahol a bejeltkező kódomat kell beinni; vagy ki kellene irva lennie h "üdvözöljük") de semmi nincs csak a kék háttér meg az egér (kicsit nagyobb az egér mint szokott). Lefagyva nincs mert tudom mozgatni.

Mi lehet a baja és mit tudok csinálni hogy megjavuljon?

2015. dec. 15. 15:34
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Fájlrendszer vizsgálatot próbálnék - telepítőlemezről.

Ehhez hasonlóan: https://www.youtube.com/watch?v=0tSoS8evOhs

Csak a végén ne a fixmbr parancsot használd, hanem ezt:

chkdsk c: /f

2015. dec. 15. 15:51
 2/3 A kérdező kommentje:
De nekem ez a kép be se jön! Az a kék háttér ami a videón szerepel az megvan; meg az egér! De semmi más az ég világon...hiába nyomok meg bármi gombot vagy vmit!
2015. dec. 15. 15:57
 3/3 CspCsj ***** válasza:

Nem eléggé hangsúlyoztam ki, hogy "telepítőlemezről" indítsd.

Ha nincs telepítőlemezed, vagy nem tudsz ilyet kölcsönkérni, esetleg készíteni (keress rá pl. "windows 7 telepítőlemez készítése" kulcsszavakra) akkor a legközelebbi szervízbe/avatott ismerőshöz vidd el.

2015. dec. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!