A gepem nem mukodik. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Nos. Este hatalmas nagy vihar, szinte mellettem csapott be a villam olyan hangosan dorgott az eg. Gepet kihuztuk, most megse mukodik. Miutan megnyomom a bekapcs gombot el is kezd bekapcsolni, aztan semmi, mintha be se nyomtad volna. Par masodperc eltelik, es ujra elkezd bekapcsolni (magatol), es ugyanugy par masodpercig ugy is tesz mintha bekapcsolna, megint semmi, es kezdi elolrol. Kep kozben nincs. Nem tudom mi lehet a baja, elore is koszonom a valaszokat :) (ekezetekert bocsanat, telefonrol vagyok (mivel, ugye gepem nincs ><))2015. szept. 20. 15:20
1/1 anonim válasza:
Azért indul ujra és ujra,mert a külső behatású esetleges túláramtól elszállt az Alaplapod Biosa.
Mivel egyáltalán elindul,a proci,memoria jó.
A videókártyát nézd meg 1 másik gépben,és ha az is jó, már csak egy lehetőség maradt,amire azonnal gondoltam.
Elszállt az alaplapod.Ez a lehető legvalószínübb. :)
Ha segítségre van szügséged,az email címem:
phenom10@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!