Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell a kétoldalas...

Hogyan kell a kétoldalas nyomtatást végezni?

Figyelt kérdés
Próbáltam a kétoldalas nyomtatást egy négyoldalas dokumentummal(persze beállítottam a kétoldalas nyomtatást előtte),és miután kiadott két lapot,hiába kattintottam a képernyőn megjelenő utasítások elvégzése után a folytatás gombra,nem fejezi be a műveletet.Mi lehet a hiba?
2015. dec. 13. 19:09
 1/1 Lajos54 ***** válasza:

Sok nyomtatónál neked kell megfordítani a papír(oka)t. Maga a "kétoldalas nyomtatás" funkció csak azt eredményezi, hogy először kinyomtatja mondjuk a páratlan oldalakat, majd a papír megfordítása (és természetesen visszarakása után) a párosakat. Mivel a nyomtatók működése (papírvezetése) nem egyforma, az sem mindegy, hogy hogyan van meg (és esetleg el) fordítva a papír.

A különbségek miatt általános tanácsot nem lehet adni, el kell olvasni az adott nyomtatóra szóló leírást.

Lehet, hogy esetleg nem elég a képernyőn nyomni a "gombot", hanem valahol a nyomtatón is meg kell nyomni valamit.

Persze az olyan, papírfordító mechanikával felszerelt nyomtatóknál ez sokkal egyszerűbb, ott nem kell semmivel szórakozni, mindent elvégez maga a nyomtató. Csak ezek természetesen sokkal drágábbak.

2015. dec. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!