Miért nem indul a számítógép?
Figyelt kérdés
Nos, adott volt 2 áramszünet. Tegnapelőtt, illetve tegnap. A tegnapelőtti után a gép indul, hűtők mennek, vinyó indul, kép nincs (bios sem töltött be). Gép kihúz, visszadug indul rendesen. A tegnapi után ugyanez, csak azóta semmi. Hűtők mennek, vinyók indulnak, csippanás nincs, bios nem tölt be. Ugyanezt megcsinálom akkor sem. Bios reset nem segített, csak táppal sem ad semmilyen pittyenést vagy hangot, hogy indulna. Újraindítani sem tudom, meg kikapcsolni sem, egyszerűen nem csinál semmit. Ha a procit beleteszem, hiába járatom, nem melegszik. Tápcsere megvolt.
Alaplap, vagy a proci lesz a ludas a dologban (nem tuningoltam)?
Configot azért nem írok, mert hónapokig tökéletesen működött, áramszünet óta sz@r.
2015. dec. 12. 14:13
1/2 anonim válasza:
ram hiba is lehet. ha több ram van a gépben prúbáld meg külön-külön bekapcsolni velük a gépet
2/2 A kérdező kommentje:
2slotban 1-1 ram, egyikkel megnéztem, másikkal is 1 slotban, és a másikban is ugyanígy, semmi nem történt
2015. dec. 12. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!