Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen jó számítógépes játékot...

Milyen jó számítógépes játékot ajánlotok? Eddig még nem játszottam komolyabban semmilyen játékkal, de most szeretnék.16/f

Figyelt kérdés

2015. dec. 11. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha még semmivel sem játszottál, akkor mindegy mivel kezded, vagy tetszeni fog, vagy nem.

Ajálgatni semmi értelme, hiszen nem ez fog arra motiválni, hogy fejleszd magad a játéktechnikád terén.

2015. dec. 11. 21:56
 2/8 A kérdező kommentje:
De mégis milyen játékok vannak, amiket érdemes kipróbálni, meg ami a többségnek tetszik?
2015. dec. 11. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Assassin creed 2-3-4, skyrim, fallout 3-4, need for speed carbon, maffia 2, cod 4-5, metal gear solid 5. watchdogs, gta 4-5,
2015. dec. 12. 07:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen géped van??? GTA Vice City, GTA San Andreas, cs, csgo, GTA 5, Saints Row sorozat egyik része, stb... flatout 2, nfsu 1-2, ets2, stb.
2015. dec. 12. 17:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hát szerintem elég jó a gép, a GTA 5-öt full grafon viszi.

A másik ami tetszett az a CS. Nehéz játék? Nehéz megtanulni játszani?

2015. dec. 12. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Az jó gép lehet. Bár nem értem, minek kellett neked olyan erős gép, hogy ha nem akartál semmivel sem komolyabban játszani. A cs (counter-strike) nem nehéz, mondjuk nekem nem jött be. A cs 1.6 '99-es (annyi idős, mint te), kezdésnek jó lehet. A cs:go meg számomra egy nagy zavar és kérdőjel a trade-ekkel, meg ládákkal. De sok embernek tetszik. A gta 5 nagyon hosszú játék (ha minden küldit elsőre kiviszel, akkor is több 10 óráig tart a játék), a gta:sa szintén. De ha nem akarsz csalódni a gta-ban a grafika miatt, akkor újabb gta-val játssz (4,5) Milyen játékokkal játszottam én: Need For Speed Underground 2: 2004-es játék. Kb. 40%-át játszottam ki, de egy idő után meguntam a folyamatos kocsihajtást. Ettől függetlenül nagyon jó játék, nagyon jók a zenéi. Need For Speed Rivals: egy konzolra tervezett, pc-re is kiadott f_s. Mégis mi az, hogy nfs-be nem tudok kormánnyal játszani? Hmmm? Need For Speed Most Wanted 2012: Csak futólag játszottam vele, hogy leteszteljem az i5 cpu-m igp-jét. (vitte mediumon az igp rendesen :D) Amúgy nem rossz. Need For Speed Pro Street: f_s Grand Theft Auto Vice City: Nagyon jó! SOkan szidják, de nekem nagyon bejött! Grand Theft Auto San Andreas: nem rossz, csak meg kéne csinálni migráns editionba! XD Amúgy nagyon jó játék, tipikusan a 90'-es évek beli bandák világába visz el (a gta vc pedig a 80'-as évek beli drogbárók világába) Saints Row 3: A saints row el akar foglalni mindent, minden áron. Valamivel jobban tetszik, mint a gta-k, ugyanis itt van health regen (az is igaz, hogy hadseregeket kell legyőzni), meg rengeteg más. A grafikus motor kivételével szinte majdnem minden annyira fejlett, mint a gta 5-ben (és 2013-ban kiadtak egy 4. részt is, azt is kipróbálom) Minecraft: régebben játszottam, de elegem lett a sok 9-ből. Elcsépelt játék. Flatout 2: kb. szinte ugyanúgy untam meg, mint a nfsu2-t. Euro Truck Simulator 2: egy kamionos vagy, és kamiont kell vezetni. A kezdetben kicsit unalmas néha, de amikor már van pénzed, alkalmazottjaid, garázsod, akkor már olyan, mint valami "irányítsuk a várost" játék, csak itt egy szállítmányozó céget irányítasz. Ets2 tanács: hitelt a "bankból" ne vegyél fel, mert nagyon magas a THM!!!

Kb. ennyi

2015. dec. 13. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Batman Arkham széria, Assassin's Creed 3,Black Flag,Unity,
2015. dec. 13. 11:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

"Bár nem értem, minek kellett neked olyan erős gép..."

Most lett véve ez az új gép, pont azért hogy tudjak játszani. (a régi az 512MB ram, Windows XP volt valami nagyon régi karival, azon csak San Andreast tudtam játszani)

Megnézem a leírt játékokat, és amik tetszenek azokat kipróbálom :)

2015. dec. 13. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!