Xbox One futtatja a Xbox 360-as másolt lemezeket?
1. Nem futtatja, mert XONE nem futtat X360 játékokat alapból.
2. Nem futtatja, mert az X360 is csak akkor futtatja ha chippeltetve van, mert ugye kalóz másolt játék.
3. Nem futtatja, mert teljesen más processzora és utasításkészletei vannak az X360-nak.
Ennyi elég lesz kezdetnek?
Ez viszont nem (teljesen) igaz. Olyan játékok kompatibilitása megoldott, mint a Halo Reach, Bioshock sorozat, Mass Effect, Gears of War sorozat, Fallout 3, Assassin's Creed 2 és Borderlands. Ezek pedig egytől egyig AAA kategóriás címek.
Nem tudom jobban, azért kérdezem ... csak olvastam róla.
Ez azt jelenti, hogy az egyszerűbb játékok el fognak futni rajta (ha rákerül a támogatási listára) de a bonyolultabbak nem?
Mi az az AAA játék?
Az AAA játékok a magas költségvetésű játékokat jelentik(nem, ez nem feltétlen egyenlő a magas minőséggel).
És nem, nem azt jelenti, de a te szempontodból lényegtelen, másolt X360-s játékokkal nem fogsz One-n játszani és kész.
Ok, megértettem!
De ha veszek vagy kölcsönkapok gyári 360-as használt lemezt és rajta van a kompatibilitási listán az menni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!