0,5-1 Mbps-os mobilnet az milyen?
nagyon nagyon sovány, telefonon a mobilnet is 6-7 Mbps körül mozog.
igazából email meg fészbúk, többet nem érdemes elvárni tőle.
úgy képzeld el, hogy másodpercenként 128 kilóbájt jön ha 1Mbps a net, az annyit jelent hogy egy oldal betöltése akár 10-15 másodperc is lehet.
és egy fészbúkos kép megjelenítése 5-10 másodpercbe is bele telhet.
nem tudom milyen kedvezményes csomag ez...de én a UPC-nél a 120 megás netért most 4700ft-ot fizetek, ami aztán tényleg kibírható havonta.
Előző. De jó neked.
Nálunk a legnagyobb elérhető 8/1 es. Havi 12000 forintért :(
Kérdező mobilnetet szerintem nem kötik sebességhez. Olyan gyorsan töltesz amilyen elérhető. Inkább a letölthető adatmennyiséget korlátozzák.
#2 gondolom Invitel, náluk vannak ilyen szerény árak.
igazából én 30 megás nettel kezdtem, havi 3650ft-ért a UPC-nél, aztán egy év után csak úgy ajándékba adták a 60 megás netet.
kb fél éve meg meglévő előfizetőként felhívtak, és plusz havi 1000 forintért, ha belemegyek akkor megduplázzák a 60 megásat, így lett a 120/12 megás net havi 4650ft.
egyébként kérdező, a mobilnetnél csak azt kell megfizetned, hogy bárhová viheted magaddal a stick-et, elsősorban laptophoz ajánlott.
nyilván ezért kerül havi 4000ftba, mondjuk a korlátlan letöltés ami egyedül jól hangzik ebben az előfizetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!