Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 0,5-1 Mbps-os mobilnet az milyen?

0,5-1 Mbps-os mobilnet az milyen?

Figyelt kérdés
van egy elég kedvező csomag amin gondolkozok, de nem értek ehhez és nem tudom az mennyire gyors, facebook üzenetekhez elegendő?
2015. dec. 7. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:

nagyon nagyon sovány, telefonon a mobilnet is 6-7 Mbps körül mozog.

igazából email meg fészbúk, többet nem érdemes elvárni tőle.

úgy képzeld el, hogy másodpercenként 128 kilóbájt jön ha 1Mbps a net, az annyit jelent hogy egy oldal betöltése akár 10-15 másodperc is lehet.

és egy fészbúkos kép megjelenítése 5-10 másodpercbe is bele telhet.

nem tudom milyen kedvezményes csomag ez...de én a UPC-nél a 120 megás netért most 4700ft-ot fizetek, ami aztán tényleg kibírható havonta.

2015. dec. 7. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Előző. De jó neked.

Nálunk a legnagyobb elérhető 8/1 es. Havi 12000 forintért :(

Kérdező mobilnetet szerintem nem kötik sebességhez. Olyan gyorsan töltesz amilyen elérhető. Inkább a letölthető adatmennyiséget korlátozzák.

2015. dec. 7. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:
[link] ezt nlztem ki, de nem tudom ogy akkor melyiket lenne érdemesebb :D
2015. dec. 7. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:

#2 gondolom Invitel, náluk vannak ilyen szerény árak.

igazából én 30 megás nettel kezdtem, havi 3650ft-ért a UPC-nél, aztán egy év után csak úgy ajándékba adták a 60 megás netet.

kb fél éve meg meglévő előfizetőként felhívtak, és plusz havi 1000 forintért, ha belemegyek akkor megduplázzák a 60 megásat, így lett a 120/12 megás net havi 4650ft.

egyébként kérdező, a mobilnetnél csak azt kell megfizetned, hogy bárhová viheted magaddal a stick-et, elsősorban laptophoz ajánlott.

nyilván ezért kerül havi 4000ftba, mondjuk a korlátlan letöltés ami egyedül jól hangzik ebben az előfizetésben.

2015. dec. 7. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!