Szabolcs Szabó kérdése:
Vásároltam egy Házimozi HT 900. És rászeretném kötni a tv. émre. Azt szeretném eléri velle hogy a tv ről a hang kimenjen a házimozira. Hogyan tudnam ezt megoldani?
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 22:06
1/5 Armika12 válasza:
Optikai kábel. A házimoziba bedugod az egyik felét a tv-be a másikat és már megy is. Ha esetleg nem akkor a házimozin állítsd be hogy az optical-ról menjen a hang.
2/5 A kérdező kommentje:
Aha. Köszönöm eddigi válaszod csak azt nem tudom hogy nekem a házimozin van e olyan ahova tudnam azt a kábelt dugni nahmeg a tv.émen. Képet ide hogyan tudnék feltenni hogy megmutasam a csatalkozásokat ?
2015. dec. 5. 10:21
3/5 A kérdező kommentje:
2015. dec. 5. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!