Milyen teljesítményű trafó kell vennem ehhez az áramkörhöz?
A hangszóróvédő már kész, vagy majd meg akarod építeni?
Az erősítődnek milyen a tápja? (lehet, az is elbírná.)
Na, megtaláltam az oldalt.
Ahogy néztem önmagában ez a kapcsolás nem egy nagy fogyasztású valami. Gondolom ez egy nagyobb rendszer egy eleme, és azért van ott a nagyobb tápegység, mert arról megy a teljesítmény elektronika is. Ez összesen annyit csinál, hogy lekapcsolja a hangszórókat ha az szükséges. Én simán rákötném a teljesítmény elektronika tápjára, felesleges még egy táp bele. Sőt valószínűleg még jobban is fog működni.
Amit szintén nem annyira értek, hogy milyen relét akarsz a végére betenni? Ahogy néztem a Schracknak nincs hangfrekis reléje én csak iparit találtam ami 50Hz-re van méretezve, és nem tudom milyen lesz a frekvencia átvitele ennél nagyobb frekin.
#8 légyszi olvass vissza! Ez egy önálló egység, amit "bármilyen" erősítőhöz beszerelhetsz. Igen az erősítő tápjára kell kötni, mert azt (is) figyeli.
A jelfogó tekercse az ami 50 Hz-es (ezt működteti a kapcsolás) A hangfalakat a relé érintkezői kapcsolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!