Ez az alaplap hány magos procit bír el maximum?
MSI 645E MAX2-LRU(MS-6567)
Ez a típusa.
Hány magos procit bí el maximum?
Egyébként a felhasználók többségénél nem a magok száma számít a teljesítmény tekintetében, hiszen a 20eFt-s tabletben is 4 magos a processzor és mondjuk egy Intel E5-2637V2 is 4 magos mégsem egy szinten vannak.. :)
Szóval ez egy jóval összetettebb dolog.
Ellenben a te esetedben valóban az is előrelépés lenne, ha nem egy szálon dolgozna a gép, de ebbe az alaplapba én akkor sem vennék processzort már ha lenne ilyen. Nem éri meg fejleszteni.
Én pár hete adtam el egy ennél jóval komolyabb s478 -as alaplapot 3 eFt -ért (Intel cihpset, HyperThreading támogatás, integrált Gigabites LAN, stb.)
Szóval olyan nagy összegre ne számíts. max 1-2 eft.
Múzeumba gondoltad vagy gyűjtőknek? :D Nem tudom...
egyébként ilyet keress ha mindenképp szeretnéd fejleszteni!
ez az elérhető legerősebb bele! HT-vel kapsz két szálat (igen nem két magot, de virtualizáltan két szálon működik majd) szóval előrelépés :)
bár nem tudom hogy egyáltalán használtan valahol árul-e még valaki ilyet...
#6 >>> #5 valoszinu ez a HT t sem tamogatja (?)
most komolyan, kb. 5eve még ertheto volt az oskovuletekel szorakozni, de mara mar a "modern" 775 el sem erdemes, akkor minek a még regebbiekkel? marmint eladas es vetel vagyis piaci szempontbol, akinek ilyen van hasznalja ha megfelel, de ne fejlesze vagy ha van egy vacak regi apkatresze ne varjon meggazdagodast se pedig azt hogy ahoz tobb ezret koltson hogy mukodo geppe tegye
szoval nincs ertelme ez egy szelmalom harc... szepen ott az ujrahasznosito hely le kell adni megbizhato helyen ahol fizetnek biztosan es ennyi beolvaszak es jonek az aranytombok stb
:D
Nem tudom mi a bajotok azzal az a478-as MSI 645E MAX2-LRU(MS-6567) alaplappal. Nekem anno egy ASRoc P4i65G alaplapom volt egy Intel Celeron 2,7 GHz-es processzorral, 2 x 1 GB memóriával, és Windows XP és Ubuntu 9.10-el volt telepítve.
Nagyon jó volt az s478-as alaplap, de sajnos a déli chipset idő előtt kiégett. Most egy 775-ös Asus alaplapot hasznáok 5 éve, és csak 5 kondit cseréltettem ki rajta. Ez az 775-ös "túlélt" 2 merevlemezt, és egy Codegen 450 valamint egy Chicony Hipro tápot is.
Szerintem a régi dolgok olykor jobbak mint a mostani Made in China kivitelű alaplapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!