Honnan tudom, hogy nem-e kalóz windows van a gépemen?
Figyelt kérdés
Amikor megkaptuk nem volt rajta windows, de a boltban azt mondták, hogy rárakják. Azt meg lehet állapítani, hogy "igazi" win van-e rajta, és ha igen, hogyan? Előre is köszönöm.2015. dec. 2. 21:48
1/9 anonim válasza:
egyszerű: ha fizettél a windowsért és kaptál egy dobozt/számlát akkor eredeti, ha csak elkértek egy ötöst, hogy felrakják, akkor kalóz.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát arra már a tököm nem emlékszik, hogy mit kaptam hozzá. :D
2015. dec. 2. 22:19
3/9 anonim válasza:
Számlát meg kell nézni, csak meg van...
4/9 A kérdező kommentje:
Hát meg, biztosan valahol. De azért köszönöm. :D
2015. dec. 2. 23:11
5/9 anonim válasza:
Ha a parancssorban kiadod az "slmgr /xpr" parancsot idéző jelek nélkül, kiírja mennyi idő van hátra az újra aktiválásig. Ha időt ír ki akkor nem eredeti, ha azt irja hogy korlátlan ideig van aktiválva akkor eredeti !
6/9 anonim válasza:
Az aktiváló programok (illegális) csak bizonyos időre aktiválják a rendszert, és mielőtt lejárna megint aktiválja. Az eredeti licence kulcs pedig véglegesen aktiválja.
7/9 anonim válasza:
Több 10ezerbe kerül az eredeti Windows, ha ennél kevesebbért telepítették, akkor kalóz verzió
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik hasznos válaszokat adtak és nem csak azzal jöttek, hogy pluszba tuti kellett volna fizetni, mert mondtam nem emlékszem a papírokat meg egy év mire előszedem. Egyébként parancssorba beírtam és azt kaptam, hogy a windows tartósan aktiválva.
2015. dec. 9. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!