Jelelnleg kalóz windows 8.1-et használok, de ha most a gépemre telepítem a windows 10 előzetesét akkor amikor kijön a win10 azt már nem kalóz lesz?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy akinek nem jogtiszta windows-a van annak le kell tölteni a win10 előzetesét és utna nem kalóz lesz2015. júl. 14. 10:40
1/3 A kérdező kommentje:
És a végleges win10-ben lehet magyar nyelvre állítani?
2015. júl. 14. 10:44
2/3 anonim válasza:
Rosszul olvastad, a preview t októberig lehet majd használni, elméletben lehet majd updateelni a véglegesre, de ettől még nem kapsz hozzá kulcsot - aztán majd kiderül, hogy a gyakorlatban működik-e, én erősen kétlem.
3/3 A kérdező kommentje:
Tehát az insiderek miután letöltötték a végleges win10-et az is kalóz lesz, vagy nem lesz aktiválva?
2015. júl. 14. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!