Milyen hátrányom lesz abból, ha kalóz Windows verzióra frissítem a 10-et?
Annyit olvastam, hogy nem lehet majd vásárolni az áruházból, bár ez engem amúgy is hidegen hagy, inkább olyanra vagyok kiváncsi, hogy nem fog engedni feltelepíteni bizonyos játékokat, programokat, vagy esetleg semmit?
Egy átlagos gémer vagyok, aztán azért érdekelne, hogy ilyen szempontból van-e valami hátulütője a dolognak, mert én szeretném lefrissíteni ha úgy adódik, hogy nincs semmilyen "ilyen" gigszer.
Válaszokat előre is köszönöm!
Kiolvassa az adataidat a Microsoft, lefuttat egy ellenőrzést, és ha kiderül, hogy illegálisan frissítettél, meglátogat a rendőrség.
Nem, nem fog megtörténni, ettől függetlenül ha már kalóz Windowst használsz, legyen annyi eszed, hogy nem frissítesz, hanem ha megjelenik az MSDN Win10, azt töltöd le. Ne akarj illegálisan ingyen kulcsot szerezni, mert tényleg megütheted a bokádat egy szűrésen.
Valószínűleg (és ha van egy kis esze MS bácsinak) semmi.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!