Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem akarja a keretrendsz...

Miért nem akarja a keretrendszert sikeresen telepíteni? Hogy tudom a Sims 3 - at a win 8.1-re telepíteni?

Figyelt kérdés
Próbáltam a win 8,1 rendszerre telepíteni a sims3-at. Egyelőre az alapjátékot, majd később megy a többi. Nem a játéktelepítéssel van a gond, hanem a net keretrendszert nem telepíti. Mindig azt írja, hogy nem sikerült a telepítés. Hogy lehetne orvosolni, hogy valahogy fusson a The Sims3? Már sokmindent próbáltam: legfrissebb verzió volt fenn a sims3-nak, letölteni a keretrendszert, de akkor azt írta, hogy van a gépen. A vezérlőpultban a ki-bekapcsolásnál pipát is tettem, de nem sikerült módosítani, mert hiányol valami fájlt, de nem írja, hogy mit. Milyen út van még?

2015. nov. 30. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
A dotnet-re gondolsz? Lehet, hogy ugrottál egy verziót. Próbáld egy korábbit, és utána a frissebbet.
2015. dec. 2. 17:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Először csak annyit írt, hogy sérült az egyik fájl, emiatt nem sikerül telepítenie. Az összes létező tanácsot, amit a microsoft felajánlott, kipróbáltam, de nem sikerült. Újratelepítettem a gépet. Most más problémát ír: nem sikerült csatlakozni az internethez, ezért nem tudja letölteni a szükséges fájlokat. Van internetkapcsolat, minden internetes oldal bejött. Microsoft minden tanácsát követtem, egyik se jött be. Mi lehet a megoldás?
2015. dec. 4. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:
a 3.5 verzió kell, mert a játék azt tudja csak elfogadni. a 4.5 verzió rajta van alapból, és azzal nincs baja, csak a játék maga ezt követeli meg
2015. dec. 4. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!