Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet bejelentkezni...

Hogy lehet bejelentkezni online a Sims 4-be?

Figyelt kérdés
Rámegyek hogy go online, és nem csinál semmit. Ha meg bemegyek a galériába, rá a communityre, megkérdezi hogy beszereretnék e jelentkezni. Rámegydk hogy igen, és azt írja ki hogy attempting to connect... Tölt, de a végtelenségig, szóval az sem tölt be. Szerintetek?
2015. nov. 23. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez valami kvíz?

Miről van itt szó?

Program, játék, vagy mi?

2015. nov. 24. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Jogtiszta játék?

Ha igen, akkor a honlapjukon ott van a hibaelhárító csapat címe, meg az ottani gyakori kérdések.

2015. nov. 24. 22:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem jogtiszta, mert letöltve van
2015. nov. 25. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Lopott játékkal boldogulj magad.

Lopjál hozzá törést is, különben esetleg nem működik.

Persze a törésben lehet majd nem várt ajándék is... sok sikert hozzá!

Ja, és segítséget sem lehet kérni a tulajdonostól, hiszen loptad.

2015. nov. 25. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:
huh, ennyire elítélik az embert, ha egy játékot nem akar 6000 forintért megvenni, hanem inkább ingyenesen letölti? Nem értem...
2015. nov. 25. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez most kivételesen nem ítélet volt, csak leírtam, hogy egy tolvaj milyen problémákkal szembesülhet ezen a téren.

Az ítélet majd akkor jön, ha a rendőrség is elkezd érdeklődni irántad. Ezeket az oldalakat is olvassák - ha akarnak, megtalálnak.

2015. nov. 25. 21:26
 7/8 A kérdező kommentje:
nem én tettem ingyenessé a játékot, hanem YouTuberól néztem, és akkor a rendőröknek azt kéne megbüntetniük aki feltette Youtubera, vagy aki ingyenessé tette a játékot. Nem?
2015. nov. 26. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Senki nem "tette" ingyenessé.

Az, hogy egy szoftvert könnyebben lehet lopni, mint egy vekni kenyeret, nem jelenti azt, hogy szabad is lopni.

2015. nov. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!