Windows 10 telepítési probléma?
Sziasztok! A család már régebb óta kérlelt, hogy rakjam fel nekik a Windows 10-et, amíg ingyenes, de eddig időm sem nagyon volt rá, és nem is mertem hozzákezdeni, mert még sohasem csináltam ilyet. Utánaolvasgattam a neten a dolgoknak, és tegnap rászántam magam a telepítésre. De először a laptopomra akartam feltelepíteni, lévén azt könnyebb hurcolni, ha baj van.
A telepítés magától ment, ami furcsa is volt, hiszen a neten képekben is fent volt a telepítés menete, de tőlem a termékkulcson kívül semmit nem kérdezett, a telepítés ment magától. Aztán körülbelül 3 órát követően megjelentek a Windows 10-es képek, majd miután kiírta, hogy végzett, már az is megjelent, hogy Üdvözöljük, stb.
De ezután egy nagy szürke háttér egy egérrel, és semmi több. Vártam, és újra indítottam a gépet is, de semmi változás.
Mit rontottam el, és hogyan lehetne helyrehozni? Bármit teszek a gépbe (USB, CD) nem reagál rá.
A segítséget előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!