Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy töröljem a gépen lévő...

Hogy töröljem a gépen lévő (nem "telepített") windows 10-et?

Figyelt kérdés
Tegnap a microsoft weblapjáról elkezdtem win 7-ről a 10-re való frissítést. Szinte már az egészet letöltötte, de pont kikapcsolt a gép. Ma megpróbáltam újra a frissítést, de nincs elég tárhelyem hozzá, mivel sshd-m van és az ssd csak 25gb és ezen van ugye a win7 meg most a win10 is valahol. Viszont fogalmam sincs, hogy hol tudom kitörölni a már letöltött win10et... és a rendszerfájlok között félek csakúgy törölgetni. Találtam egy 2.5gb tegnap módosított fájlt, de szerintem többnek kéne lennie 2,5gb-nál, mert minimum 3,8 gigaval van most kevesebb hely, mint tegnap a frissites megkezdese, vagyis a letöltés előtt.
2015. nov. 25. 17:45
 1/1 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam még, hogy a helyreállítási módoknál a speciálisok között újratelepítem a windows 7-et, mert ezen a gépen semmi fájlom sincs még... és utána neki kezdek ismét a frissítésnem, de azt írja, hogy szükség van a windows telepítőlemezére... Ez tényleg kell hozzá vagy nem? Néztem róla cikkeket es videót is, de senkinek se kellett lemez, megcsak nem is írták, hogy kéne.
2015. nov. 25. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!