Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan töröljem le a windows....

Hogyan töröljem le a windows. Old mappát?

Figyelt kérdés
újratelepítettem a windowst, azt mondtam hogy ne tartson meg semmit, erre 15 gb szemetet berakott a windows.old mappába, és nem tudom letörölni. Próbáltam az engedélyek módosítását, a lemezkarbantartót, egyik sem ért semmit. Van valami megoldás erre (pl egy parancssor vagy akármi)?

2015. aug. 31. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Rendszergazdaként futtasd a karbantartót.
2015. aug. 31. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én csinálom rosszul, de a lemezkarbantartó csak valami 9 mb-ot tudna felszabadítani, az pedig elég messze van a 15 gb-tól. win 8.1 pro-m van ha ez segít a válaszban.
2015. aug. 31. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
formáztad a winyót előtte ?
2015. aug. 31. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor vedd saját tulajdonba a mappát és töröld le kézzel.
2015. aug. 31. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó helyen keresgéltél az engedélyeknél, csak nem jól csináltad. először a tulajdonost állítsd át, hogy te legyél, utána pedig adj magadnak teljes hozzáférést. Figyelj arra is, hogy ne csak az adott mappára, hanem rekurzívan mindegyikre érvényes legyen. Utána simán fogod tudni törölni.
2015. aug. 31. 13:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ! Végre sikerült leszednem a lemezkarbantartóval. Nem tudom hogy mibe kellett belenyúlnom hogy végre észrevegye az adatokad, de az a lényeg hogy megtalálta és letörölte! Mégegyszer köszönöm!
2015. aug. 31. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!