Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows kétszer? Hogy töröljem?

Windows kétszer? Hogy töröljem?

Figyelt kérdés
Újra lett telepítve a gépem, de most kétszer van rajta a Windows. Mikor bekapcsolom, úgy indul, hogy választani kell a két egyforma op. rendszer között. Próbáltam belépni a C meghajtóba és ott törölni az egyik Windows mappát, de nem lehet.

2015. jún. 5. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Elfelejtetted formázni a régi windows partícióját és egy másikra telepítetted a windowst?
2015. jún. 5. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Beírod a start menübe, hogy msconfig és ott van egy olyan fül, hogy rendszerindítás. Na ott töröld ki azt az oprendszert, ami nem alapértelmezett.

Nem tudom itt tesztelni, mert én manuálisan szoktam szerkesztgetni az indítófájlt (és itthon meg csak egy telepítés van fent), de szerintem így is működik.

2015. jún. 5. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
2: Ja és azt kifelejtettem, hogy csak és kizárólag saját felelősségre. :P
2015. jún. 5. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, másikra telepítettem, így lett két Windows mappa... Annyit sikerült elérni, hogy már nincsenek meg az egyikben rendszerfájlok, de még így is megkérdi bekapcsolásnál, hogy melyiket akarom elindítani, még ha nem is indul el az egyik.
2015. jún. 5. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!