Üdvözlök minden kedves olvasót. A napokban gondoltam egyet és újra raktam a gépem mert már elégé szemetes volt. Na most egy Windows 7 Ultimate 64bit-re került a választás. Mivel a HDD elég rég volt formázva ezért, fogtam és teljesen leformáztam. Kész is lett a telepítés, felraktam a programokat, leszedtem a CS:GO játékot és azt produkálja, hogy elindítom és elsötétül a gép és semmire se reagál. Vártam vele vagy jó 10 percet lefagyott állapotba, mondom hátha kilök egy kék halált de nem tette. Következő próbálkozásnál mondom nyomok mellé egy kis zenét, hogy az is beakad e ha lefagy a gép??? Fenét a zene szólt vígan tovább, de a gép nem reagált semmire se így mérgembe 20 percig zenét hallgattam a lefagyott gépemen :D Mi lehet a gond? Böngészés,filmezés,zenélés közbe nem produkál ilyen jelegű hibát. Csak ha elindítom az egy szem játékot amit a gépem tartalmaz. Lehet a Driver Booster nevű program okozhatta a hibát ami automatikusan leszed minden fontos illesztőprogram driverét? " Eddig nem volt vele soha gond" Vagy az a gond, hogy leformáztam teljesen a HDD-t és töredezés mentesítést csináltam.
A HDD formázása egy tiszta telepítéséhez alap, ez nem okozhat hibát. A telepítővel formáztattad? Mert az a legjobb. Mondjuk töredezettség mentesíteni ilyenkor felesleges.
Ha minden más működik, akkor inkább a CS:GO körül lehet valami gond.
Amúgy (bár igazából a Driver Boostert nem ismerem) az ilyen driver kereső-telepítő programokra én mindig fenntartással tekintek, mert hajlamosak mindenféle nem kívánt dologgal is telepakolni a gépet.
2015. nov. 25. 13:46
2/4 A kérdező kommentje:
Értem nos telepítés előtt semmi gondom nem volt a géppel csak teli volt szeméttel. A csgo is ment hibátlanul, igaz az FPS elvitte valami szír szar és talán ezért is raktam mindent újra. Meglehet, hogy a Windows a hibás?
2015. nov. 25. 13:49
3/4 Lajos54 válasza:
Akár az is elképzelhető, de ha minden más hibátlanul működik?
Érdemes lenne újra (esetleg máshonnét) letölteni azt a játékot, a jelenlegi verziót teljesen eltávolítani a gépről, majd (egy újraindítás után) újra telepíteni.
Az újratelepítés előtt hány bites volt az oprendszer? Esetleg nem lehet, hogy a játék a jelenlegi oprendszert nem "kedveli"?
2015. nov. 25. 14:14
4/4 A kérdező kommentje:
A játék eredeti!Steam felületéről tölti le állandóan ezért kétlem, hogy ott lenne a gond. 64 bittes rendszer volt mindig is a gépen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!