Mi a gond az adatkábelemmel?
Figyelt kérdés
Telefonra szeretnék zenét áttenni a számítógépről. Miután csatlakoztatom kiírja, hogy kérem várjon majd kiválasztom a memóriakártya lehetőséget, azonban tovább már nem csinál semmit. Régebben működött, most mi a gond vele ?2015. nov. 11. 15:36
1/4 Tengor válasza:
Mivel szűkítetted le a hibát az adatkábelre? Minden telefonnal és minden géppel így csinálja? Másik kábellel próbáltad?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam más telefonnal is, azzal is ezt csinálja. Nem értem mert kb. egy hete gond nélkül ment.
2015. nov. 11. 17:13
3/4 Tengor válasza:
A dolgok általában így romlanak el: egyszer mennek, aztán meg nem.
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldanom ! Tabletre sikerült áttenem, onnan pedig bluetooth-on keresztül átküldtem a telóra. Ezek szerint mégsem az adatkábellel van a gond, mert a tabletnél nem volt gond.
2015. nov. 11. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!