Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan csökkenthetem egy kép...

Hogyan csökkenthetem egy kép pixel számát és a méretét, mivel a Painttel ez nem sikerült? A Jófogásra akartam feltenni, de vagy több volt a pixelszám mint 4096*4096, vagy kevesebb, mint330*330.

Figyelt kérdés

2015. nov. 24. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Bármelyik értelmes képszerkesztőben vagy képnézegetőben az Átméretezés/Resize/Image size opciót kell keresni.
2015. nov. 24. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:

paint-el miért nem sikerül?

Paint-et elindítod, Kezdőlap fülön ott az átméretezés.

2015. nov. 24. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha a Painttel nem sikerült, akkor Te reménytelen vagy!

És ezt nem bántásként írom!

Paint menüsor - Átméretezés ( balról második parancs-blokk) - felugró ablakban a módszernél kijelölöd a "Képpontban" opciót - arra figyelsz, hogy a "Méretarány megtartása ki legyen pipálva, és tetszőlegesen megadod akár a vízszintes akár a függőleges értéket, a program kiszámolja a másikat. Aztán elmented.

2015. nov. 24. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:

a Photo Filtre-vel is gyerekjáték :

[link]

2015. nov. 24. 15:23
 5/6 tabaki ***** válasza:
Hm, bármivel gyerekjáték. Pl. IrfanView: Ctrl+R, pixelszám beírása, oké, mentés.
2015. nov. 24. 15:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat és a tanácsokat. Ki fogom próbálni mindegyiket.

Üdv mindenkinek!

2015. nov. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!