Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja? Miert nem...

Mi lehet a baja? Miert nem megy be a dvd olvasom?

Figyelt kérdés

Sziasztok nem reg vettem 1 ASUS X550JK laptopto be tettem a windwos 8.1 dvd telepitettem ki vettem akartam betenni az alaplapet es nem tudom azota be nyomni valami 0.5cm kellen-e hogy be tudjam teljesen nyomni , nyomgattam gombokat mivel kerestem a magyar billentyuzeten a "@"-t

talan van valami lezarasi parancs? vagy mi lehet a gond mit tudnek csinalni vele , kerlek mi hamarabb valaszoljatok

2015. nov. 23. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Most egyelőre ne erőltesd, ne nyomogasd!

"akartam betenni az alaplapet" Kicsit pontosabban írd le légy szíves, mi történt.

2015. nov. 23. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:
be tettem a windows 8.1 dvd fel fel el indult minden es vettem ki a dvd es tettem be az asus driver dvd es mikor nyomtam be egyszeruen nem ment be azota nem megy be az utolso par milimeternel nem megy be mint ha valami akadalyozna
2015. nov. 23. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán kicsúszott valamelyik csatalakozó drótja. Jártam így, de akkor én szétszedtem a gépet. Próbáld kivenni a meghajtót, és nézz bele elemlámpával, látsz-e valamit. Könnyű kiszedni, általában 1 db csavar tartja.

Valahogy így https://www.youtube.com/watch?v=OfeKj2kywRU

2015. nov. 24. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy három...
2015. nov. 24. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!