Victor23 kérdése:
A vinyómon lévő C-ről átmentettem szükséges képeket D-re hogy a C-re új rendszert tegyek. A telepítés elindultakor véletlen a D-t adtam meg így minden elveszett. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a getdataback progit a C-re (amin megmaradt a régi rendszer). Minden képet megtalál, de visszaállítás után nem lettek megnyithatóak. Azt írja, Unknown fileformat or file not found2015. nov. 15. 18:37
1/1 Tengor válasza:
Jó eséllyel semmit. Format után a fájlokat a telepített fájlok nagy részét felül is írták a régi adatokat. Gondolom mivel továbbra is a D-ről fut a rendszer minden perccel csökken annak az esélye, hogy akár csak egy fájlt is ki tudsz menteni egyben.
Viszont én nem aggódnék a helyedben. Ha fontosak voltak a képek, akkor volt róla biztonsági mentésed. Ha nincs mentésed, akkor nem is voltak olyan fontosak, megleszel nélkülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!