Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lassult le ennyire?...

Mitől lassult le ennyire? Hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Szóval az történt hogy egyik este amikor kikapcsoltam a gépet elkezdett kikapcsoláskor 40 frissítést letölteni. Másnap amikor bekapcsoltam, először az a probléma állt fent, hogy nem akarta érzékelni a gép a monitort, de ez valahogy megjavult magától, tényleg nem csináltam vele semmit, egy 10 perc múlva már működött. (Nem volt kihúzódva.) Most pedig az a probléma, hogy eszméletlenül lelassult a gép, úgyhogy gondoltam törölni kéne a C meghajtóról. Nem volt rajta semennyi szabad hely, gondolom a windows frissítés miatt mert mást nem töltöttem le. Töröltem 1-2 dolgot, valamint ccleaner-rel töröltem az ideiglenes fájlokat. Ezóta még lassabb a gép kb 15 perc mire bekapcsol és a youtube videók és a windows media player is akadozva megy csak. Mit csináljak? Telepítsem újra a windowst? Nem hiszem, hogy vírus lenne, mert futtattam egy vírusírtást és nem talált semmit.

#Windows 7 #Windows frissítés #lassulás #ideiglenes fájlok törlése
2015. nov. 13. 14:14
 1/3 redghost ***** válasza:
A szolgáltatásoknál állítsd le majd tiltsd le a Windows Update-t.
2015. nov. 13. 14:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam, de nem javult sajnos. :(
2015. nov. 13. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma, lemezkarbantartóval kellett a rendszervisszaállítási pontokat törölni.
2015. nov. 13. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!