Telefonommal (androidos) videót akartam készíteni, de közben lemerült az akksi, így most van rajta egy lezáratlan 8,5 megás 3gp. File. Hogyan tudnám nézhetővé tenni?
Figyelt kérdés
Azért lenne fontos valahogy láthatóvá tenni a videót, mert egy ittas gépjárművezető "vallomása" van rajta (az E-bicajomat törte össze). Felvettem (?) amint kiszáll a volán mögül, és magyarázkodik hogy mi és hogy történt. Kihívtam a rendőröket, de míg telefonáltam, lezárta kocsiját, és gyalogosan távozott. A rendőrök megtalálták, de a kocsi nem az ő nevén van, és azt állítja, nem ő vezetett...2015. nov. 5. 06:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!