1/8 anonim válasza:
Az első semmiképpen (az Intel gpu egy rakás sz*r), a második vagy harmadik közül válogatnék, de inkább a második.
2/8 A kérdező kommentje:
KÖSZI
és melyik videokártya jobb:
VGA: Ati HD4200
vagy
VGA: nVidia GeForce 8200M G / 256MB
2010. márc. 19. 19:57
3/8 anonim válasza:
A HD4200 szerintem erősebb. Mondjuk jó lenne tudni, mire fogod használni a cuccot, mert ha mondjuk csak irodai software lesz rajta használva, akkor mondjuk az első gép lehet a jobb választás, az erős processzor miatt (az elsőben van a legerősebb). De abban meg a vga a harmatgyenge, ahogy fentebb írtam.
4/8 A kérdező kommentje:
játékokhoz lesz
2010. márc. 20. 21:19
5/8 A kérdező kommentje:
játékhoz melyik videokari jobb?,
2010. ápr. 17. 15:34
6/8 anonim válasza:
Hát 100ezres laptop nem játékra való. Én a 2.-at választanám a ha a 3 közül kellene választanom. NFS Most Wanted, Far Cry szépen menne rajta, de GTA 4ekre ne számíts.
7/8 anonim válasza:
Laptop szar a játékokhoz mert a vidikártyát nem lehet turbóznivagy cserélni és a javítás is drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!