Melyik jobb? Aksi nélkül, vagy aksival használni a laptopot?
Úgy a legjobb használni,ahogy össze van rakva.
Azaz ,a helyén az akku ,és a gép amikor lehet,be van dugva a töltőbe/konnektorba.
Hál istennek ezt a butaságot már mobiltelefonnál nem kérdezi meg senki,pedig ott is lehetne a telót úgy használni,hogy pl amikor konnektor van a közelben,akkor aksi ki és csak töltőről megyünk.
Szóval akkor károsodik az aksi, ha nem töltöm fel-le?
Bocsi, ha butaságot kérdezek, nem értek én ehhez :).
A kollégiumban 3-4 hétig nem nagyon mozgatom a gépet, tehát csak az asztalon van. Szóval elvileg semmi szükségem nincs az aksira, és ha azzal csökken a teljesítménye (vagy mije), akkor inkább kiveszem.
Nem lesz sokkal hosszabb az élettartama, ha kiveszed. Sőt, ügyelni kell, le ne merüljön teljesen.
Egyébként pedig egy áramszünet esetén igen jó szolgálatot tesz az akksi.
A mai akksiknak semmi baja nem lesz, ha a gépben marad.
Kolléganő majdnem 3 éves Fujitsu notija világéletében egy asztalon volt, akksival együtt. Anno én telepítettem, stb. Két hónapja költöztek, az új helyen is megkért, állítsam be. Én is meglepődtem, de az akksija 1,5 órát (felét, mint újkorában) bírt még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!