Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy ehhez értő ember, aztmondt...

Egy ehhez értő ember, aztmondta "zárlatos a gép" ez igaz szerintetek?

Figyelt kérdés

5hónapja vettem egy gèpet, amd phenom x4 ii 4x 3.4ghz 10giga ram 1giga kari ddr5

5hónapja kiégett a vett táp, azóta volt benne 2 full noname táp ami 4hét alatt megintcsak megadta magát.

Én nemhiszek abban amit mondott, szerintem egx jobb táppal semmi baja se lenne a gépnek.

Azt tudni kell, hogy volt olyan nap mikor ki se volt kapcsolva, és ez gxakori eset volt.

2015. nov. 12. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Gratulalok... Szerintem tovabbra se higgy a hozzaertoknek

Melyik csillagjegy alatt nem volt bekapcsolva legtobbet, ez meg fontos lehet a javitasnal.

2015. nov. 12. 17:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Valaki valami hasznosabbat?
2015. nov. 12. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
egy táp lazán megával viszi a rákötött hardvereket, uh egyáltalán nem kizárt.. tegyél bele egy újat és ha megy rendesen, akkor természetesen semmi baja.
2015. nov. 12. 18:03
 4/10 Tengor ***** válasza:

Első körben vegyél egy tisztességes tápot! Aztán ha szerencséd van, akkor csak a tápokkal volt probléma és minden megy flottul. Ha nincs, akkor más hardvert már magukkal vittek a hulladékok, lehet keresgetni, hogy mit.

Ha nem elég stabil felétek az áramellátás (folyton hegeszt a szomszéd, régi vezetékek, stb), akkor érdemes lehet egy szünetmentes tápegység beszerzése is.

2015. nov. 12. 18:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Van új táp, fsp hexa + 400W

Bekapcsol a gép felpörög a venti aztán 5mp múlva leáll, ötletek?

2015. nov. 13. 15:12
 6/10 Tengor ***** válasza:

Menj tovább!

Alaplapot annyira csupaszítsd le amennyire lehet és úgy próbáld!

2015. nov. 13. 15:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Processzor nemégett ki, ramnak vidikarinak hűtésnek nincs baja, tápnak sincs, alaplap?
2015. nov. 13. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
A processzort is kezratetellel gyogyitottad, vagy masik gepben probaltad ki?
2015. nov. 13. 20:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Kézrátétel xD
2015. nov. 13. 21:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Másik gépbrn lett próbálva
2015. nov. 13. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!