Egy ehhez értő ember, aztmondta "zárlatos a gép" ez igaz szerintetek?
5hónapja vettem egy gèpet, amd phenom x4 ii 4x 3.4ghz 10giga ram 1giga kari ddr5
5hónapja kiégett a vett táp, azóta volt benne 2 full noname táp ami 4hét alatt megintcsak megadta magát.
Én nemhiszek abban amit mondott, szerintem egx jobb táppal semmi baja se lenne a gépnek.
Azt tudni kell, hogy volt olyan nap mikor ki se volt kapcsolva, és ez gxakori eset volt.
Gratulalok... Szerintem tovabbra se higgy a hozzaertoknek
Melyik csillagjegy alatt nem volt bekapcsolva legtobbet, ez meg fontos lehet a javitasnal.
Első körben vegyél egy tisztességes tápot! Aztán ha szerencséd van, akkor csak a tápokkal volt probléma és minden megy flottul. Ha nincs, akkor más hardvert már magukkal vittek a hulladékok, lehet keresgetni, hogy mit.
Ha nem elég stabil felétek az áramellátás (folyton hegeszt a szomszéd, régi vezetékek, stb), akkor érdemes lehet egy szünetmentes tápegység beszerzése is.
Van új táp, fsp hexa + 400W
Bekapcsol a gép felpörög a venti aztán 5mp múlva leáll, ötletek?
Menj tovább!
Alaplapot annyira csupaszítsd le amennyire lehet és úgy próbáld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!