Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt egyszerűen meglehet...

Ezt egyszerűen meglehet csinálni ezt a telepítést?

Figyelt kérdés
A szomszédomék lerendeltek netről egy gépet és a rendelést a rokonuk csinàlta de ő meg azt mondja linuxal küldték a gépet úgy járt mikor ő rendelte magának.És eszembe jutott a vinyó hogy annak más a fájlrendszere ( régen így volt hogy más volt) Most nem tudom az mit tud. Windows kellene rá én ràm vàr a telepítés majd, és linuxot àt tudom telepíteni windowsra csak egyszerűen ? làssa a windows telepítő a linuxal formázott vinyót ? Vagy valami particíós programmal először meg kell csinálnom, és ha igen mivel tudom mi a neve ?
2015. nov. 11. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a gond a Linux-al?
2015. nov. 11. 19:13
 2/2 A kérdező kommentje:

hát nekem semmi nem lenne de nem én használom a gépet, nem az enyím mikor mondtam azt is hogy erre a gépre egy windows 7 jó lenne az is furcsa volt nekik hogy megint megtanulni, ki ismerni, kezelni stb, nekik windows xp volt ahoz szoktak de az már nem jó lenne mer két magos gépről van szó és lehet hülyeséget mondok de egy ilyen gépet nem használna ki szerintem egy xp

nekem is van egy mag 3 GHz es a procim elég régi darab de mióta windows 7 van rajta több játék fut mint az xp én.

De mikor a csávó mondta nekik linuxal küldték le a gépet akkor szerelő telepítette át neki windowsra de lehet a csávó rontott el valamit a rendeléskor a weboldalon mer lehetett választani rendszer nélkül,azzal . Itt most rendszer nélkül csinálta mer figyeltem de majd meglássuk de azért kérdeztem hogy ha windows kell a telepítője tudja e a linux után használni hogy ilyenkor mi fog történni mer a linuxot nem ismerem :)

2015. nov. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!