Ezt egyszerűen meglehet csinálni ezt a telepítést?
hát nekem semmi nem lenne de nem én használom a gépet, nem az enyím mikor mondtam azt is hogy erre a gépre egy windows 7 jó lenne az is furcsa volt nekik hogy megint megtanulni, ki ismerni, kezelni stb, nekik windows xp volt ahoz szoktak de az már nem jó lenne mer két magos gépről van szó és lehet hülyeséget mondok de egy ilyen gépet nem használna ki szerintem egy xp
nekem is van egy mag 3 GHz es a procim elég régi darab de mióta windows 7 van rajta több játék fut mint az xp én.
De mikor a csávó mondta nekik linuxal küldték le a gépet akkor szerelő telepítette át neki windowsra de lehet a csávó rontott el valamit a rendeléskor a weboldalon mer lehetett választani rendszer nélkül,azzal . Itt most rendszer nélkül csinálta mer figyeltem de majd meglássuk de azért kérdeztem hogy ha windows kell a telepítője tudja e a linux után használni hogy ilyenkor mi fog történni mer a linuxot nem ismerem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!