Freemail: miért érkezik a freemail postafiókba annyi spam és hogyan lehetne egyszerűen megakadályozni ezt?
Figyelt kérdés
Van másik szolgáltatónál is postafiókom, tehát kérem, hogy ne azt javasoljátok, hogy váltsak másikra, hanem tényleg a spam elhárítás érdekel.
Gyors és egyszerű módja van ennek?
És miért jönnek? Nem vagyok feliratkozva sehova.
Elképzelhető, hogy azért jön, mert egyszer leiratkoztam a saját reklámlevelükről és most ilyen formában kapom tőlük a reklámot?
Úgy rémlik, hogy azóta árasztottak el a spam levelek...
Előre is köszi!
2015. nov. 3. 17:47
1/2 anonim válasza:
Ha a csodálatos freemail engedi, akkor csatold egy gmail fiókhoz és ott nézegesd a freemailos leveleket. Nálam egy külső fiókból 99 %-os pontossággal szedi le a spamot.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet. Inkább egy "belső" (freemailen belüli) beállításra gondoltam.
Gyakorlatilag nem spam e-mail oda nekem nem is jön, másik postafiókot használok, csak a freemail pf. megmaradt régről, de azért jó lenne, ha meg tudnám oldani valahogy, hogy elkerüljenek a spamek.
2015. nov. 4. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!