Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem az egeremmel?

Mit kéne tennem az egeremmel?

Figyelt kérdés
Mit kéne tennem az gépemmel vagy az egeremmel mivel amikor rákattolok valamire amit húzni szeretnék elengedi az egér mintha felengedtem volna a gombot. Valami billentyűt nyomhattam meg eddig nem tapasztaltam ezt és elég idegesítő. Segítségeket várok

2015. nov. 10. 18:45
 1/3 IceHunter ***** válasza:

Próbáld kitisztítani.

Ha ez nem segít, akkor lehet, hogy nem elég erősen nyomod, ha ez se segít, akkor próbáld meg egy más alátéttel.

Ha ez se segít, akkor az egered rossz.

2015. nov. 10. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Döglődik a mikrokapcsoló, vagy ha vezetéknélküli, akkor előfordulhat, hogy valami zavarja a jelet. Ha az előbbi a gond, akkor megpróbálhatod megcsinálni, van rá rengeteg videó, de könnyű elrontani.
2015. nov. 10. 19:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez egy razer abyssus nem is értettem photoshoppal dolgoztam más gombot nyomtam és már kezdődött is a baj olykor nem csinálja ha más egeret rakok be akkor nem csinálja pedig fontos lenne a munkámhoz
2015. nov. 11. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!