Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy alap (fekete) upc modemnek...

Egy alap (fekete) upc modemnek a beállításába 192.168. 0.. -al kell belépni. Hogy tudom beállítani ott a szülői felügyeletet?

Figyelt kérdés

2015. nov. 2. 16:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mármint a netes kezelőfelület UPC s
2015. nov. 2. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:
(@wdhun, köszönöm a privit, értem, amit írsz, és elfogadom. Ha úgy vesszük, igazam is van meg nem is, kicsit talán túl elméleti síkon közelítettem.)
2015. nov. 3. 10:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, elméleti síkon valóban igazad van...

gyakorlatban viszont ha ténylegesen routerként üzemelne, akkor ez az eszköz lenne az alapértelmezett átjáró. Nemde? :)

Bár már nem emlékszem annyira a hálózatos tananyagra, de ha minden igaz, két routert úgy kötök össze, hogy alapértelmezett átjárónak a másik routert adom meg. (de javíts ki ha tévedek, tényleg nem emlékszem már tisztán)

Namost nekem nem ezaz eszköz a belső routeren sem az alapértelmezett átjáró, hanem:

IP Address : 80.X.X.X

Subnet Mask : 255.255.252.0

Default Gateway : 80.X.X.254

Szóval a belső router is "modemként" tekint rá szerintem...

De most már jobban utána fogok nézni! :D

Kérdező:

Szűrd az adott eszközön... a upc wi-freere csatlakozva egyébként is értelmét veszti ha a routeren szűrsz! :)

2015. nov. 3. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!