Egy alap (fekete) upc modemnek a beállításába 192.168. 0.. -al kell belépni. Hogy tudom beállítani ott a szülői felügyeletet?
Ha csak modem, akkor sehogy. Tehát pontos típus kellene...
de egyébként mit is szeretnél? Egy weboldalt tiltani?
"Ha csak modem, akkor sehogy."
Mondjuk modemnek nem is nagyon szokott IP címe lenni. :)
Tévedés! :) 192.168.100.1 az ip címe. Cisco EPC3208
(Szerencsére se wifi sem egyéb csodaszolgáltatás nincs rajta, csak egy szimpla felület, ahol ránézhetek a jelszintekre.) Felajánlotta a szolgáltató, hogy küld újat, de nem kell. Ez működik, gyors, stabil. Nekem nem kell ilyen routerrel egybeépített csoda. Úgyis sajátot fogok használni...
Nem akarok vitázni, de szerintem ez egy modem+router, switch nélkül. Van egy portja a modemen keresztül a szolgáltató felé, és egy az ethernet hálózat felé, mint minden rendes routernek. (Merthogy amit X portos routerként lehet kapni, az valójában router + switch.)
Már csak azért is, mert különben nem lehetne lokális IP címe.
Tudom, ez nem válasz a kérdésre, csak érdekességképpen írtam.
Respect. :)
Éreztem én, hogy vita lesz belőle. :))
Elfogadom, amit írsz, de akkor már csak azt nem értem, hogy router nélkül hogyan lehet 192.168-as IP címe, és erről az alhálózatról hogyan lehet elérni a netet router nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!