Valami megoldás? Többi lent!
Hello!
Automatikus frissítés be van kapcsolva a gépemen, reggel bekapcsoltam, elkezdett frissíteni, úgy hagytam a gépet, fél óra múlva visszamentem, ez az üzenet fogadott : A frissítéseken végzett művelet nem sikerült, módosítások visszavonása. Ne kapcsolja ki a számítógépet.
Nem tudom kikapcsolni az automatikus frissítést, mert nem jön be az op. rendszer. Kb. 3-4 órája megy, de semmi. :(
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Safe Mode-ban sem indul?
F8 vagy valami ilyesmi, irja a bootolas elott ha a biosban benne van a resztelek mutatasa.
Ha nem indul Safe Mode-ban akkor a javithatosag eselye kozelit a nullahoz. Vannak meg kommand line modszerek de sokkal egyszerubb egy gyors full reinstall.
Ha jol emlekszem az install lemez meg felajanl egy opciot a javitasra, de en ezt egyszer mar probaltam es miutan 3 orat babraltam vele a vegen kiirta hogy Cannot Repair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!