Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha teljesen...

Mit csináljak, ha teljesen váratlanul lefagy az egész gépem?

Figyelt kérdés
Mai napon már többször is előfordult velem, hogy internetezés közben lefagyott az egész, olyannyira, hogy még az óra is megállt, billentyűzettel és egérrel együtt. Azt gondoltam, hogy egy kicsit sok megjelenítendő képet és gifet tartalmazó oldal lehet a baj. Újraindítás után kerültem is az oldalt nagy ívben, erre váratlanul, írás közben befagyott a teljes gép. A gép elég alap, csak netezésre használom, a legújabb verziós Maxthonnal. Az egér és a billentyűzet egyébként jól működik, mindkettő telepítve van, sose volt velük baj. A proci kicsi, 2-es sincs, így a gép se száguld, de ilyen még nem volt. Tippek, egyéb?

#számítógép #lefagyás #teljes lefagyás #netetzés
2015. okt. 31. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:

merevlemez kondícióját nézd meg ezzel: [link]

De az is lehet, hogy csak a tápkábel nem érintkezik rendesen.

2015. okt. 31. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyébként nemrég kellett újrarakni pár rossz alkatrész miatt. Azóta csak némi hűtés baja volt, de egy venti berakása, meg a hűtőborda portalanítása után megoldódott. Meg akkor se fagyott így le, csak újraindult. Más baj sose volt.
2015. okt. 31. 15:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Letöltöm, a tápkábelt meg megnézetem (én nem értek a számítástechnikához, eddig ismerőssel oldattam meg a gondokat). Bár kétlem, hogy kábel baja lenne, mikor eddig sose volt.
2015. okt. 31. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Idő közben kiderült, hogy nem érintkezik rendesen a kábel, mert végül annyira nem érintkezett, hogy be se kapcsolt és végül egy ismerős megoldotta a dolgot. :)
2015. nov. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!