Van az informatikának olyan ága amivel jól is lehet keresni (főleg külföndön) illetve egy 35 éves pályakezdő is el tud benne helyezkedni?
Jó de csak 35 évesen lenen meg róla a papírom mert 1 évig nyelvet tanulnék, 2 év lenne az érettségi és 5 év az egyetem.
És tudtommal fiatalokat keresnek ilyen posztokra olyan 20 éveseket. Nem tudom mennyi valóságalapja van ennek. De érdekes lenne ha 35-40 évesen mindenhonnan kirúgnák az embereket.
Ebben a szakmában hiány van, és ha érted a dolgod de még nincs papírod, akkor is el tudsz helyezkedni.
Nyilván e téren sok cég fiatalokat alkalmaz, még nincs család,rugalmas,innovatív hozzáállás stb.
de 35 év az még nem öreg, nem leszel munka nélkül - ha tényleg értesz a munkádhoz
Mennyire ismered ezt a szakmát? :)
Én belekezdenék mert szeretem a számítógépeket csak félek, hogy nem alkalmazna senki és akkor ott állok 35 évesen egy olyan szakmával amihez öreg vagyok.
Ha nem kezded el az jobb?
Érettségi és szakma nélkül jobb? Ezt legalább szereted.
Többeket ismerek, akik ebben tanultak, és évekkel a tanulmányaik vége előtt már dolgoztak.
Amúgy mehetsz 2 éves okj-s képzésekre is, az rövidebb, és el tudsz helyezkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!