Makker bolha kérdése:
Szerintetek mi éri meg jobban? Hangládák
Figyelt kérdés
Bocsi hogy az oldalak nem magyarok :/
Ez itt 500W RMS 5.1 + erősítő. 165w subwoofer...
300€
vagy
5.0 2x250W + 1x 150W + 2x150W =950W RMS
210€ + 80€ erősítő (használt)
vagy
5.0 2x300W + 1x 150W + 2x150W =950W RMS
220€ + 80€ erősítő (használt)
Az a lényeg h erős legyen a bass és tiszta hang.
Köszi a válaszokat eőre is :)
2015. okt. 24. 15:30
1/1 anonim válasza:
az utolsó kettőhöz kell erősítő ha nincs akkor venned kell hozzá, ellenben a logitechet se hagynám figyelmen kívül egyszer médiamarktba feltekertem egy ilyet kb félhangerőre azt hittem rám omlik a plafon...brutális teljesítménye van és ehhez nem kell semmi már benne van az erősítő és mocskos szépen szól és a logitech THX minősítésű ami azt jelenti csak a legjobb házimozi rendszerek kaphatják meg ezt a minősítést, és mivel neked a bass és a tiszta hang a lényeg szerintem ez a legjobb választás a logitech.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!