Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit kell telepíteni egy új...

Mit kell telepíteni egy új monitor beszerzése után?

Figyelt kérdés
A monitorhoz kapott telepítőt már sikerült feltelepítenem. kell még valamit esetleg állítani(pl. videókártya programja)? A kérdés tudom elég bután hangzik,de nem értek hozzá. A válaszokat előre is köszönöm!

2015. okt. 20. 18:02
 1/7 A kérdező kommentje:
És például mivel korrigálhatom, hogy az ikonoknak van egy kicsi "árnyékuk"?
2015. okt. 20. 18:04
 2/7 Makker bolha ***** válasza:
nekem volt az idok sorann 4 monitorom es egyet sem telepitettem... igazabol enm is halodtam olyat hogy telepiteni kene :D A videokartyad nak van programja (AMD-katalyst Nvidia-nvidia controller ha jol tudom) ott tudod aligatni azt hogy hogyan nezen ki az asztalod. Csak nehogy valamit elalitasz mert az rossz lenne.
2015. okt. 20. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:

árnyék? jobb oldalon?

ha igen, akkor szellemkép.

használj jobb csatlakozót.

2015. okt. 20. 18:19
 4/7 Makker bolha ***** válasza:
ajánlom a HDMI-t :) és a DVI-t :) nekem ez a 2 van és nincs gond. (hozza rakom a #2 valaszolohoz)
2015. okt. 20. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megpróbálom másik kábellel, hogy ez-e a hiba...

És gondolom ha pl most váltottam 1920X1080-as monitorra,akkor azért tűnik ilyen szélesnek minden,tehát ugye ez nem videókártya hiba?

2015. okt. 20. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Kicseréltem,de valójában ugyanolyan,ami érdekes, hogy inkább a tálcán látszik egy leheletnyit.
2015. okt. 20. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Windows 10 esetén:

Vezérlőpult >>> Rendszer >>> Speciális rendszerbeállítások >>> Speciális >>> Beállítások >>> Egyéni: >>> Vetett árnyék az asztal ikoncímkéin: [link]

2015. okt. 20. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!