Létezik ilyen? Mi a neve?
Figyelt kérdés
Nemis tudom hogy mondjam el.
Ráteszek a fejemre valami szemüveget és akkor kivetiti a játékot és csak a játékot látom mind egy szimulator.
Bénán fogalmaztam.
Itt egy másik fogalmazás hogy értsétek.
Pl. nézed a monitort na mondjuk hogy ez a szemüveg a monitor és abba a szemüvegbe látod a monitor képjét. Kérlek értsétek meg mit írtam!! Mi a neve ennek? kérlek segítsetek
2015. okt. 18. 21:05
1/5 anonim válasza:
vr technológiára(szemüveg) gondolsz de abból van pár fajta
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon gyors válasz 1 perc alatt aszt hittem nem is kapok erre választ erre 1 perc után kapok köszi ment a zöld!!
Ezt kerestem!!
2015. okt. 18. 21:11
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az elsőnek és a másodiknak ezt a gyors választ zöld kéz!
2015. okt. 18. 21:12
5/5 anonim válasza:
Ilyen az ocolus rift, az ms hololens, de az sokkal drágább lesz(ellenben ott nem csak a monitorok képét látod mint a riftnél, hanem a valóságot is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!