Miért indul újra a gépem?
Figyelt kérdés
A napokban kicsit rosszalkodott a gépem win 10 alatt lefagyott stb. gondoltam egy újrarakás csak megoldja a problémákat így hát visszaraktam rá egy win 8.1 -et és mindent formáztam ! Amikor elindítottam leszedtem egyből a cs go -t mert haverok hívnak játszani. Leszedtem semmi baj játszunk. Már lassan 2 órája ha toljuk a játékot éppen belekezdek a mondandómba mikor hírtelen mintha áramkimaradás lett volna a gép nyomott egy restartot . GOndoltam a windows update-t ment a háttérbe és azért indult újra de azóta már 2x csinálta és nem tudom mi lehet a probléma eddig ezt nem csinálta és a win is most lett felrakva. Valakinek valami ötlet ?2015. okt. 17. 19:38
1/5 anonim válasza:
rendszer-visszaállítás, újrarakás
2/5 A kérdező kommentje:
MOST LETT ÚJRARAKVA NE SZÓRAKOZZ VELEM
2015. okt. 17. 19:42
4/5 A kérdező kommentje:
A tápot egy hónapja cseréltem jobbra a mai napon lett újrarakva a gép és ma még használtam régi win el játék közbe és semmi sem volt
2015. okt. 17. 19:59
5/5 anonim válasza:
Én már jártam így! Nekem az volt a baj,hogy egy noname 600wattos tápom nem bírta el a gtx 770-et! A táp nem volt rossz csak gyenge. Erre is úgy jöttünk rá ,hogy a tesó gépéből átraktuk a 750-es márkás tápot! Azzal meg jó lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!