Letoltottem at ncore-rol a Kaspersky ineternet security nevű programot, de már a telepítesnel hazavagta a gépem, azóta ffolyamatosan újra indul a gép ezzel a kék hátterű üzenettel :dpc watchdog violation. Mi történt vele?
Figyelt kérdés
Direkt elolvastam a letoltok hozzaszolasait, megneztem hányan toltottek le, kompatibilis e a win 10el,a torrent is ugy volt fent hogy a "staff engedélyével" ezért mindent rendben találtam es letoltottem. Telepítés ótakkonkrétan be se tudok lépni a windowsba. Mikor bejelentkezne, kiirja a hibat es folyton ujraindul, ugyanezzel. Segítsetek kérlek köszönöm szépen2015. szept. 16. 23:36
1/5 anonim válasza:
csökkentett módba indítsd el és állítsd helyre (nekem win7 van) de gondolom 10en is van helyreállítás. A Kasperskyről nem hallottam még ilyet, h tönkre tegyen egy gépet. Max újra telepítés
2/5 anonim válasza:
kell neked minden hülyeséget töltögetned meg ilyen no name vírus írtókat hozzá nem értéssel.
3/5 anonim válasza:
2. A Kaspersky minden csak nem noname....
4/5 anonim válasza:
ha torrentrol van leszedve akkor edesmindegy hogy mi a neve...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolónak, sikerült megcsinálni úgy ahogy írta :)
2015. szept. 18. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!