Miért nem töltődik tovább?
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem... mostanában nem akar betöltődni a Win7-em. Eleinte rendesen betöltött, de mindig azt írta ki, hogy az msitzb32.dll nem található, majd befagyott a tálca és a teljes rendszer is megadta magát. Próbáltam csökkentett módból elindítani egy-két rendszer-visszaállítást, de azok nem tudtak sikeresen lefutni. Utána szintén cs.módban lefuttattam egy CCleaner reg.tisztítást, egy Kaspersky teljes vírus ellenőrzést, illetve egy Nod32-őt is. Ezek sem segítettek. Utána felraktam a TuneUp 2012-t, ami egy csomó hiba kijavítása után kicsit helyrehozta a gépet, de a következő induláskor elkezdett lefutni (még a betöltés előtt) egy fájl ellenőrző. Azóta nagyon lassan töltődik be a rendszer és a bejelentkezés után a legtöbbször csak az ,,Üdvözöljük" üzenetet bámulom a végtelenségig. Mi lehet a baj? Szeretném elkerülni az újratelepítést és nagyon minimális adatvesztéssel szeretném helyrehozni a rendszert. A rendszer-visszaállításra gondoltam, hogy segítene, de ott csak 3 visszaállítási pont van és egyik sem jó... hogyan tudnék előhozni pár régebbit? Előre is köszi a válaszokat.;-)
Hdd haldoklik szerintem tehát nem csak "ingyen újratelepitéstõl" kel félned
valoszinüleg új hdd t kel vened...
Nem véletlen emlitetem meg az ingyen dolgot...
tehát nincs külsö hdd ? vagy bármi amire menthetsz pl két partició
nem nagy dolog újrateni egy öszeomlot rendszert hogy aztán tökéltes legyen ahelyet hogy naphoszat szórakozol vele heteken át és atól még tele lesz hibával nekem ez jöt le hogy nem ám kis gondok vanak vele
az csak mák ha nem rosz a hdd anak csak örülni lehet
de mért jó szenvedni a gépel?
windows 7 ugy megy fel gépre mint a vaj
es abôl hogy menyit vacakoltál gépel egy újratelepités 100% hogy ném jelenthet gondot
hát a programok ... igen ha sok van és kelenek azal sok idö lesz de talán meg is van az ok mért omlot ösze rányomtâl 100 progit és ugy vélted atól nem is lehet baja..
ha nem igy van akor ez elvetve de akor tébleg nem értem mi a probléma egy újratelepitésben
gondolom nem kel 2-3 3d modelezo a gépen
2-3 programozási szoftver, képszerkesztö, hangszerkesztö-készitö ...
szóval nem egy mindenes gëp ez vagy igen?
csak mert alapból ugy 10 mini programot szoktan gépemre felteni a drivereken kivül
és ezt nem muszály egy nap
Üdvözöljük ũzeten nincs windows 7 ben
ADAT vesztés meg nem lehet
csak program vesztés de azokat újra tudod telepiteni
szépen átmented mâsik párticióra adatokat és kész is
ha nincs partició akor egy particiónálô programal felosztod lehet ere windows kezelöje is képes lesz
ha van külsö tárolod akor meg ez a gond letudva
és ha windows telepités után álandó virus irtót is teszel a gépre aligha lehet öszeomlás ha rendeltetés szerüen használod eztán
.
én töbet nemtudok segiteni
és más se tudna
csak távsegítségel maximum de akor se lesz még tökéletes a rendszer
én meg instabil rendszert nem használnák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!