Okoz kárt a telefonban, ha tovább töltődik néhány órahosszával?
Figyelt kérdés
LG GD330-as (ha ez fontos), és 14 órán át kell töltenem, de az hajnalban telne le.2009. nov. 15. 15:12
1/8 anonim válasza:
Ha nem kell neki, nem vesz fel több áramot, nem hülye az... Te se eszel, ha már nem vagy éhes...
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves választ, de legközelebb ne hagyd a gyógyszert elgurulni.
2009. nov. 15. 15:22
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális választ kaptál, miért kell bunkóskodni?
Amúgy minden telefon leállítja a töltést, ha tele van. Szép is lenne, ha a LiPo akksik túltöltődnének.
4/8 anonim válasza:
Tényleg tök normális választ kaptál,most mit kell ok nélkül fölháborodni kedves kérdező?!
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon kioktatósnak és "honnan jöttél te, hogy még ezt sem tudod?!" - jellegűnek hangzik az első válasz. Hogy merem feltételezni a telefonról, hogy olyan idióta, hogy még azt sem tudja, mikor eszi magát tele! Chö... Kb. ez jött le belőle, de egyébként köszönöm a válaszokat, kaptam hasznosat:) Ezek szerint ez csak nekem szúrt szemet.
2009. nov. 15. 19:44
6/8 anonim válasza:
A mai telefonokban egy automata elektronika szabályozza atöltést!
Nyugodtan rajta hagyhatod, nem lesz baja!
7/8 anonim válasza:
Ahogy mondták, nyugodtan hagyhatod rajta, baja nem lesz. (Csak annyi, hogy kis áramot fogyaszt azért a töltő olyankor is, amikor nem tölt.)
Egyébként nekem nem tűnt a válasz kioktatósnak, csak humorizálni akart a válaszadó.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát! Biztos, hogy igazatok van, szeretnék bocsánatot kérni ezért az első válaszolótól! Tuti, hogy rosszul értelmeztem az üzeneted:$
2009. nov. 17. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!