Legyen szó bármilyen játékról, minimum hány fps-re van szükséged a zavartalan szórakozáshoz?
Figyelt kérdés
Az én tippem 60. Szerintem ennyivel stabilan, mindenféle típusú játékot lehet élvezni. :)2015. okt. 15. 18:03
1/5 anonim válasza:
40 felett már folyamatosnak tűnik. Igaz nekem könnyű, mert 41 vagyok. :)
2/5 anonim válasza:
Stílusonként eltérő. Egy egyszerűbb játékoz, mint mondjuk a Life is Strange, elég 30 is. De egy Crysis 3-nál meg kell a 60 FPS, hogy minél jobban tudjak reagálni. Bár nekem inkább az a lényeg, hogy stabil legyen az FPS szám, vagyis ne ugráljon fel-le.
3/5 anonim válasza:
60 kell minimum nyugalmi helyzetben (de minél több, annál jobb), mert akkor van még 30 FPS teljesítménytartalékod a komolyabb akciók rendereléséhez, aminél az elégséges reagálási szint 30 FPS-nél van.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor 90 hogy bármilyen helyzetben minimum 60 fps legyen? xd
2015. okt. 15. 18:14
5/5 anonim válasza:
Én szeretem, ha 60 FPS-sel fut egy játék. És van az a mítosz, hogy 24 felett nincs különbség az emberi szem számára... hatalmas hülyeség, 60 felett is érzékel, bár ez kicsit bonyolultabb ennél. De amúgy általában 60-ra voksolok, autós játékot vagy más olyat, ahol gyors mozgás van, ez alatt nem nagyon tudok élvezni. De pl. ahol lassabb a játékmenet, pl. bizonyos stratégiai játékok esetében, ott még a 30 FPS is élvezhető.
Egyébként gyors játékoknál, ahogy tényleg nagyon kell a reakció idő, oda tényleg minél nagyobb annál jobb, a bevitel is tud értékes milliszekundumokat késni, ha kevés az FPS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!