Nincs hang a gépemen driver fent van! í?
Figyelt kérdés
többször újra telepítettem a windows és a drivert de nincs hang azt írja nincs csatlakoztatótt hangszóró vagy fülhallgató win 72015. okt. 14. 20:38
1/8 A kérdező kommentje:
eddig működött egyszercsak kiírta ezt és vége bármit bedughatok semmire nem reagál
2015. okt. 14. 20:39
3/8 A kérdező kommentje:
ott azt írja ati hdmi hd audio eddig realteket írt mindenhol de úgyse működött
2015. okt. 14. 21:02
4/8 anonim válasza:
De nem sárga kérdőjel? Ha realtek volt, akkor most is az kéne. Szerintem driver gond.
[link] Vagy a gyártó honlapján rákeresel.
5/8 A kérdező kommentje:
nincs sárga most telepítettem az alaplapi drivert újra de még mndig semmi változás tv-ről volt hang hdmivel és ez valahogy benne maradt most letiltottam a tv-t ezt írja a hangszoró ikonnál : nincs engedélyezett hangkimeneti eszköz bemegyek a hang beállításokhoz megjelenitem a letiltott hangeszközöket de csak a tv van ott mintha nem érzékelné hogy be van dugva a hifi v fülhallgató
2015. okt. 14. 21:46
6/8 anonim válasza:
Próbálj másik hangdrivert még. Az alaplapit telepítetted írtad, hangdrivert is gondolom.
7/8 A kérdező kommentje:
igen a hang driverre gondoltam próbáltam már egy csomót probáltam hogy lehet realtek audio managerem is de az se lett semmit nem kezd a hanggal csak azt az atit adja be most is letöröltem az eszközkezelőből ezt az ati hdmit feltelepítettem a realteket újraindította majd bekapcsolásnál elkezdett keresni egy új eszközt meglepetés szerűen mi más lehetett mint az ati hdmi és megint visszajött de a hang nem ...
2015. okt. 14. 22:18
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!