Most mit tegyek a laptopommal?
Két hete vittem el szervízbe éves takarításra a laptopot (most egy éves). Addig jól is működött, de mióta ott volt eléggé be van lassulva, az internet nagyon lassú (míg a másik számítógépen tökéletesen működik). Illetve folyamatosan lefagy, nem tudok belépni a Vezérlőpultba, de még a főoldalra sem. (windows 8). Gondoltam, hogy talán vírus, letöröltem a régi vírusirtót (lejárt) és telepítettem az Avastot. Lefuttattam egy keresést, de nem vírus. Azt írta ki, hogy optimalizálni kell.
Nem értek a számítógépekhez. Az optimalizálást én is meg tudom csinálni? Vagy vigyem vissza a szervízbe? Múltkor 8000 forintot hagytam ott, lehetséges, hogy most is elkérnének a szervízelésért pénzt?
Kérdezd meg tólük, hogy mi lehet vele, és mondd meg, hogy azóta áll fenn a probléma, amióta visszakaptad. Ha van egy csöpp eszük, megnézik mi van vele.
Egyébként nem kell évente takaríttatni a laptopot.
Szia.
A régi virusírtót, uninstalláltad? Mert előfordulhat, hogy a két program össze akadt. Uninstalláld mind két virusírtót,majd csinálj,egy rendszer újraindítást.
Amikor eltünt mindkát program telepítsd újra.
Egy próbát megér.
Üdv.
Ü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!