AspireV3 kérdése:
Mert nem megy a feltoltes utorrenten?
Figyelt kérdés
Nem olyan reg feltettem a win10-et, es leszedtem a utorrent 3.4.5-ot. Ncorerol elkeztem letoltogetni es arra lettem figyelmes hogy visszafele egyatalan nem mennek a torrentek. Ra gugliztam de a problemam meg mindig nem oldodott meg, a netem gyors, ncore top torrenteit szedegetem ugy h van kinek tolteni. Tuzfalon a port engdelyezve van. Otletek?2015. okt. 2. 20:40
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt! Elgondolkodtato hogy vissza tegyem a win 8 vagy 7 et... vajon kitalalnak valami okossagot erre?
2015. okt. 2. 20:47
4/8 anonim válasza:
vannak feltöltési korlátok(aktív torrentek egyszerre)?
5/8 A kérdező kommentje:
nincsenek, utorrent beallitasainal is az a feltoltesi adatokat korlatokat mindent at szoktam irni magasabb szamokra. Ma este is ment a gepem 64mb lett feltoltve.. sose volt ilyen gondom ezzel a szarral nem ertem most mert csinalja. Mikor meg a regebbi rendszerem volt egy-egy alkalommal mikor bekapcsolva maradt a gepem tobb gigakat toltott vissza most meg.. pf
2015. okt. 3. 13:00
7/8 A kérdező kommentje:
azzal se megy a feltoltes
2015. okt. 5. 17:00
8/8 A kérdező kommentje:
Vissza allitottam a gepet win7re es ugyan az a problema. Sebessegkalauznal savszelessegnel pipa mellette London, UK (az a legkozelebbi hozzam) es mikor csinalok egy tesztet mellette egy hatalmas piros x lesz. Halozatnal (Eredmeny: A port nincs nyitva, csak letolteni tudsz). Windows tuzfalnal nyitottam neki portot de nem ment, olvastam olyat is hogy kapcsoljam ki a tuzfalat + nodot es probaljam ujra, de ugyan ugy nem ment. A hubhoz nem igazan ertek, illetve 4 eve ilyet hasznalok es sose volt ilyen gondom (Virgin media super hub 1). Otletek?
2015. okt. 6. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!