Amikor a utorrenten letöltöttem egy játékot és azt írja ki hogy "seedelés" mit kell csinálnom?
Figyelt kérdés
Rákattintok,de kihoz egy rakat mappát meg mindenféle nemtudommit és nem tudom melyiket kéne megnyitnom,vagy hogyan kéne telepítenem.Nagyon kezdő vagyok,nem igazán értek szaknyelven...2015. jún. 14. 18:20
1/23 anonim válasza:
a seedelés megy magától, most adod vissza a népnek, amit eddig adtak neked. :D
a mappába meg keress vmi setup.exe-t.
2/23 anonim válasza:
Van TeamViewer ? mert akkor feltelepítem neked és közbe figyelheted mit csinálok:)
Képet tudnál küldeni arrol a rakat mappárol ? véletlen nem R0 meg R9 stb ?
3/23 A kérdező kommentje:
Most egyet sikerült megcsinálnom,de a másiknál az a gond,hogy nincsenek se mappák,se fájlok,csak egy rendszerinformáció és egy meghajtókép fájlok ikon...hogyan tovább?
2015. jún. 14. 19:27
5/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok képet küldeni.... :/ az a lényeg,hogy azt szeretné hogy írjam cd-re,és nem ajánl fel más leheőséget.
2015. jún. 14. 19:42
6/23 A kérdező kommentje:
*lehetőséget
2015. jún. 14. 19:42
7/23 anonim válasza:
töltsd le a daemon toolst, így nem kell kiírnod, hanem egy virtuális meghajtóra felcsatolja és fel tudod telepíteni.
8/23 A kérdező kommentje:
le van töltve..
2015. jún. 14. 19:45
9/23 anonim válasza:
dehogy nem tudsz
fogod azt a mappát amibe letöltötted a játékot meg nyitod az a mappát amibe a játék fájljai vagy fájlja van
nyomsz egy prt scr gombot megnyitod a paint rajzolo programot szerkesztés beilleszt
majd mentés másképp és jpg formátumba elmented pl: proba.jpg
és ezt feltöltöd a képfeltöltés.hu ra
majd utána azt a linket illeszted be ide ami a direkt link a képhez van
tehát ott jobb klikk MÁSOL
itt jobb klikk BEILLESZT
10/23 anonim válasza:
Le van töltve a daemon tools és nem tudja mire való érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!